تاریخ امروز:۶ آبان ۱۳۹۹

خرید دستگاه سرخ کن خارجی ارزان ۲۰۲۰ + عکس

مقدمه

از دیرباز غذاهای سرخ کردنی در آشپزی ایرانی جایگاه و طرفدارن زیادی دارد، دلیل این حجم از تمایل به خاطر ظاهر زیبا و از همه مهمتر طعم خوشایند و مطبوع غذاهای سرخ شده می باشد.در حالی که این نوع آشپزی باب میل افراد زیادی هست، پزشکان متخصص ما را از خوردن افراطی غذاهای سرخ شده منع می کنند.دلیل این توصیه ها، وجود مقدار زیادی چربی های انباشته مضر در غذا می باشد. ما انواع غذاها مانند سیب زمینی و غذاهای دریایی را در ماهی تابه در روغن داغ سرخ می کنیم. به دلیل مشکلاتی مانند پخش شدن روغن به اجاق گاز یا سوختن روغن و یا مشکلاتی از این قبیل در حین آشپزی، این سوال برای ما پیش می آید که دستگاه سرخ کن بخرم یا نه؟ با خرید سرخ کن معمولی یا هوا پز به خیلی از مشکلاتمان در زمینه آشپزی پایان می دهیم.

ما در این مقاله به مضرات غذاهای سرخ کردنی،کیفیت روغن، طریقه‌ی صحیح سرخ کردن، گرفتن روغن غذای سرخ شده، مقایسه‌ی انواع سرخ کن های موجود در جهان و بازار و معرفی محصولات با درج قیمت، ویژگی ها و امکانات می پردازیم.

روغن مقاوم در آشپزی

انتخاب روغن مناسب برای بدست آوردن نتایج خوب در آشپزی بسیار حیاتی است، زیرا روغن باید آنقدر بتواند داغ شود که بدون نفوذ به غذا آن را سرخ کند. این بدان معنی است که شما به روغنی با نقطه دود بالاتر نیاز دارید.

روغن مقاوم در آشپزی برای سرخ کن

نکته‌ی دود چیست؟

نقطه دود دمایی است که روغن در آن شروع به تجزیه شدن می کند، و با شروع فرآیند اکسیداسیون، دود می کند و بنابراین ناپایدار می شود.

روغن های مناسب

روغن های  تصفیه نشده با دود زیاد و عطر و طعم خنثی مانند بادام زمینی، کلزا، روغن زیتون سبک، سویا یا آفتابگردان برای سرخ کردن مناسب هستند.

دمای ثابت را حفظ کنید

وقتی غذاها به طور مناسب در ماهی تابه در حال سرخ شدن هستند، در واقع روغن بسیار کمی روی آنها خواهد بود. برای این منظور، حفظ دمای روغن بین ۱۶۲ درجه سانتیگراد تا ۲۰۴ درجه سانتیگراد مهم است. در حالی که ما نمی توانیم در حین آشپزی مکرر از دماسنج استفاده کنیم تا میزان گرمای روغن را بسنجیم دوباره این سوال برای ما پیش می آید که سرخ کن بخرم یا نه؟ بله خرید سرخ کن می تواند بهترین راه حل برای شما باشد.

نکته : در هنگام سرخ کردن،غذای خام جدید اضافه نکنید. زیرا دمای روغن پایین آمده و روغن زیادی به داخل غذا نفوذ می کند و غذایی چرب و مضر خواهیم داشت.

نکته : هر نوع روغنی در دمایی بالاتر از ۲۰۴ درجه سانتیگراد شروع به سوختن یا همان دود کردن، می کند.

دمای ثابت روغن در آشپزی با سرخ کن

دستگاه سرخ کن

امروزه بیشتر مردم دیگر به روش سنتی غذاهایشان را سرخ نمی کنند، با ظهور دستگاه سرخ کن کار آشپزی برای بسیاری از کدبانوها آسان شد. با خرید سرخ کن دیگر مانند گذشته لازم نبود از آغاز تا پایان سرخ کردن غذا در مقابل اجاق گاز ایستاد و وقت زیادی صرف نمود. زیرا تمام سرخ کن ها برقی و دارای ویژگی تنظیم اتمام زمان پخت هستند.

دستگاه سرخ کن

گرفتن روغن از غذا

به دلیل اینکه چربی برای سلامتی انسان ها بسیار مضر است بعد از اتمام سرخ کردن، غذای که داخل سبد مخصوص سرخ کن است را از داخل دستگاه بیرون آورده و با لرزش های محکم روغن روی غذا را می گیریم. بلافاصله قبل از سرد شدن مقداری نمک روی غذا می پاشیم، چون نمک روغن داخل غذا را بیرون می کشد و بعد از ۳۰ ثانیه دوباره با لرزش های محکم نمک پاشیده شده را به بیرون هدایت می کنیم. در انتها می توانیم غذا روی کاغذ مخصوص بریزیم،چربی غذا را تا حد زیادی کاهش دهیم.

گرفتن روغن از غذا در دستگاه سرخ کن

سرخ کن بخرم یا نه؟

یکی دیگر از مزایای دستگاه سرخ کن آتش سوزی در حین سرخ کردن در ماهی تابه است. به دلیل اینکه تمامی روغن های خوراکی قابل اشتعال هستند، ممکن است به دلایل گوناگون روغن به اجاق گاز ما پاشیده شود و حادثه‌ی ناگواری رخ دهد. که آتش سوزی هایی از این قبیل که بعضی وقت ها هم منجر به مرگ و میر هم شده، کم و بیش به گوشمان رسیده است. دیگر این سوال که سرخ کن بخرم یا نه؟ و تامل زیاد جایز نیست. با این تفاصیر دستگاه سرخ کن یک وسیله‌ی کاربردی در خانه می باشد.

سرخ کن بخرم یا نه؟

در حین آشپزی و سرخ کردن غذا اگر به هر دلیل آتش سوزی رخ داد، به هیچ عنوان آب را روی آتش نریزید، چون ریختن آب در آتش سوزی هایی از این قبیل باعث شعله ور شدن بیشتر حریق می شود.

نکته ۱ : آتش هایی از این قبیل باید با کپسول آتش خاموش کن مخصوص آشپزخانه مهار شوند.

بررسی، مقایسه و خرید سرویس قابلمه ایرانی و خارجی+عکس

نکته ۲ : در صورت نداشتن کپسول آتش خاموش کن، حوله ای را خیس کرده و روی حریق را بپوشانید.

سرخ کن بخرم یا نه؟

با خرید دستگاه سرخ کن مناسب علاوه بر سهولت کار در آشپزی، از خطرات ذکر شده جلوگیری می کنیم و این مسائل جوابی برای سوال شما که دستگاه سرخ کن بخرم یا نه؟ می باشد.

امروزه نسل جدید سرخ کن ها وارد بازار شده اند، که به روغن زیادی احتیاج ندارند.چون غذا را با فشار هوای گرم به کمک فن هایی که در داخل سرخ کن تعبیه شده،می پزد.به این نوع سرخ کن ها،سرخ کن بدون روغن یا سرخ کن هوا پز می گویند.

نکته : اکثر سرخ کن های بدون روغن یا هوا پز، ۸۰ درصد چربی غذا را کاهش می دهند.

دستگاه سرخ کن و هوا پز فیلیپس PHILIPS مدل HD9238
  • قابلیت سرخ کردن، گریل کردن، کیک پختن
  • کاهش دهنده‌ی چربی غذا تا ۸۰ درصد
  • قابلیت تفکیک قطعات برای شستشو
  • پخت بوسیله چرخش هوای گرم
  • قابلیت تنظیم درجه حرارت پخت
  • توان مصرفی ۱۴۰۰ وات
  •  دارای تایمر ۶۰ دقیقه ای
  • ظرفیت ۲٫۲ لیتر
  • کشور تولید کننده : هلند

دستگاه سرخ کن و هوا پز فیلیپس PHILIPS مدل HD9238

سرخ کن و هوا پز فیلیپس مدل HD9218/51
  • قابلیت تفکیک قطعات برای شستشو
  • پخت بوسیله چرخش هوای گرم
  • توان مصرفی ۱۴۵۰ وات
  • سیستم قطع کن خودکار
  • پخت با حداقل چربی
  • دارای سبد گردان
  • ظرفیت ۲٫۲ لیتر
  • کشور تولید کننده : هلند

سرخ کن و هوا پز فیلیپس مدل HD9218/51

سرخ کن و هوا پز میگل MIGEL مدل GAF 180

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *