طراحی سرویس بهداشتی و حمام یکی از کارهایی است که نشانگر توجه و اهمیت شما به خودتان و همچنین بهداشت فردی است. زیرا معمولاً کمتر کسی به غیر از اعضای خانواده از حمام و دستشویی شما استفاده میکند و اگر شما به طراحی و معماری این قسمت اهمیت دهید،بدین معنی است که برای خودتان اهمیت قائل هستید لازم به ذکر است عرصه سرویس بهداشتی در یک منزل به خودی خود دارای ضوابط و الگوهای مشخصی است در خانه های لاکچری کارفرماهایی پیدا میشوند که در حمام خود درخواست تعبیه چشمه آب گرم یا موارد مشابه را دارند.
چیدمان صحیح لوازم بهداشتی در سرویس
در معماری حمام و سرویس بهداشتی عملکرد مقدم بر فرم فضا می باشد اول از همه اطمینان حاصل کنید که فضای بین لوازم بهداشتی به اندازه کافی فراهم میشود تا فرد بتواند به راحتی در داخل سرویس حرکت کند و به راحتی نشسته و یا ایستاده باشد. برای مثال، بین توالت و هر چیزی که در جلوی آن قرار دارد حداقل باید فاصله ۶۰ سانتیمتر وجود داشته باشد. دقت داشته باشید که جای گذاری لوازم بهداشتی سرویس بر اساس ابعاد کتاب اطلاعات معماری نویفرت٬ انجام شود.
نورپردازی در حمام و سرویس بهداشتی
نورپردازی مصنوعی در سرویس بهداشتی و حمام به سه دسته تقسیم می شوند که عبارتند از نور عملکردی،نور تاکیدی و نور مخفی و به نور طبیعی خورشید نور محیطی گفته می شود.
نورهای مصنوعی به همه ی قسمت ها به صورت یکنواخت می تابند و کنتراست نوری ایجاد نمی کند، بنابراین چشم انسان را آزار نمی دهد. شدت نور محیطی برای نورپردازی لازم، اما کافی نیست و در واقع وسیله ای است برای امنیت حرکت در فضا. این نور، ملایم و گرم بوده و باعث ایجاد آرامش می شود.فاصله هالوژن ها و لامپ های سقفی از یکدیگر و فاصله آن ها از دیوارها، نتایج بخصوصی بر نور سرویس بهداشتی خواهد داشت. منابع نور فروتاب (تابش به سمت پایین)،کف را روشن میکنند و وقتی نور به دیوارها نمیتابد، فضا کوچک تر دیده می شود.اما با کم کردن فاصله ی هالوژن های سقف به دیوارها و تابش نور به آن ها، فضا سرویس ما بزرگتر و بهتر دیده خواهد شد.
دیدگاهتان را بنویسید